header 002

  • Test Gulv 01
  • Test Gulv 02
  • Test Gulv 03
  • Test Gulv 04

Produkter

 

Sæbe Natur / Hvid

Træsæben er en højfedtende sæbe til grundbehandling af trægulve samt vedligeholdelse af tidligere behandlede gulve. I Træsæben benyttes den reneste olie og naturvoks. Træsæben findes som natur eller hvidpigmenteret sæbe.


Olie Natur/Hvid
Olien kan anvendes på alle former for træsorter. Olien er sammensat af gode råvarer, som giver en optimal beskyttelse og fremhæver dets struktur, samt giver en naturlig overflade, der er nem at pleje.

 

Lakker ned 3 års gennemslidningsgarant
Der ydes en 3-årig garanti på gennemslid af lakoverfladen vednormal brug af gulvet,
når gulvet som minimum er lakeretmed Bona grundlakog 2 lag Bona Traffic med hærdereller 2 lag Bona Mega. Læs mere her...
Alm. Boliglak
Lakken er en mat lak (gl. 20) på vandbasis (anvendes i normal beboelse). Lakken er en 1-komponent vandbaseret og hurtigtørrende toplak til trægulve, parketgulve, trapper, kork og indendørstræværk.

Lakken har meget høj slidstyrke samt særdeles god flydeevne og vedhæftning. Den giver en elastisk og fyldig overflade med stor modstandsdygtighed over for hælemærker og almindelige husholdningskemikalier.


 
Lak Traffic
Lakken er en mat lak (gl. 15) på vandbasis og er en 2 komponent lak (kan med fordel anvendes på skoler, dansegulve og i lufthavne).

Traffic er en 2-komponet vandbaseret 100 % polyuretanlak for træ og paketgulve. Lakken har en meget høj slidstyrke og god bestandighed mod hælemærker og almindelige husholdningskemikalier.

Obs! Visse typer af parketgulve skal specialgrundes, ved usikkerhed spørg gulvleverandøren.


Lud nåletræer
Kan anvendes på nyt eller afslebne gulve, væge, lofter, døre møbler - kort sagt overalt hvor man ønsker at bevare eller opfriske træ, så det bliver lyst og naturligt.


Lud løvtræer
Kan anvendes på nyt eller afslebne gulve, væge, lofter, døre møbler - kort sagt overalt hvor man ønsker den eftertragtede hvidskurede patina.

Gulvbelægning

Alle former for gulvbelægning, se mere her.

Alle produkter kan naturligvis købes hos os.

Gå til Web Shop her. 
 

sliver logo 09